Vertrek Boëtius doet pijn: De één zou zeggen: oh, hij geeft er niet om

Vertrek Boëtius doet pijn: "De één zou zeggen: oh, hij geeft er niet om"

03-09-2015 21:25

Jean-Paul Boëtius is even terug op Nederlandse bodem. De 21-jarige buitenspeler verruilde Feyenoord deze zomer voor FC Basel nadat hij geen kansen meer voor zichzelf zag in Rotterdam. Het onderwerp Feyenoord is voor de jongeling dan ook moeilijk bespreekbaar.

"Je hebt het gevoel dat je wat nieuws nodig hebt voor jezelf. De ene keer voelde ik me wel onderdeel van het team, de andere keer niet. Je hebt liever het gevoel dat je echt er bij hoort, soms had ik dat even niet", vertelde Boëtius donderdag in gesprek met FOX Sports. 

"Ik vind het een moeilijk onderwerp omdat ik zo graag wilde dat het goed ging bij Feyenoord en ècht via de voordeur weg kon gaan. Het is niet dat ik via de achterdeur weg ben gegaan, maar ik ben ook niet via de voordeur weggegaan zoals Jordy Clasie bijvoorbeeld. Het steekt toch een beetje. Ik heb vijftien jaar bij de club gevoetbald en het is de enige club waar ik heb gespeeld. Het is toch wel heel moeilijk. De één zou misschien zeggen: oh, hij geeft er niet om. Maar zeker wel", sloot Boëtius af.