Real blijft modder naar United gooien: 'Waarom duurde dat acht uur?'

Real blijft modder naar United gooien: 'Waarom duurde dat acht uur?'

04-09-2015 07:18
2

De frustratie bij Real Madrid over het missen van David de Gea is nog altijd groot. Clubpresident Florentino Perez haalt opnieuw uit naar Manchester United, dat niet accuraat zou hebben gehandeld.

De transfer van De Gea naar Real ketste af omdat de deadline op een paar minuten gemist werd. Real en United gooiden dinsdag al heen en weer met modder en dat lijkt zich nog even voort te zetten. Perez begrijpt namelijk nog steeds niet waarom het allemaal zo lang moest duren aan de kant van de Engelsen.

Wedden

Meer odds

"Om 13.30 uur had Manchester United alle contracten. Ze namen vervolgens acht uur de tijd om de papieren terug te sturen", zegt Perez tegen Cadena Ser. "We begrijpen niet waarom ze daar acht uur voor nodig hadden. We begrijpen ook niet dat ze hebben gewacht tot het laatste moment met onderhandelen." Daarmee suggereert Perez dat Real al eerder aanklopte voor De Gea. United liet echter weten dat Real maandag voor het eerst informeerde.

"Onze relatie met Manchester United is goed, maar veel dingen begrijpen we niet. Al ben ik hier niet om mensen zwart te maken. Ze missen ervaring, want dit gebeurde vorig jaar ook met Coentrao en Ander Herrera. Ze werken met nieuwe mensen (op kantoor, red.) en dan gebeurt dit. Vroeger hebben we zonder problemen met ze samengewerkt, toen Peter Kenyon, David Gil en Sir Alex Ferguson er zaten."