'Carneiro kan het vergeten, clubarts niet meer gezien na rel met Mourinho'

'Carneiro kan het vergeten, clubarts niet meer gezien na rel met Mourinho'

04-09-2015 07:40
3

José Mourinho leek Chelsea-dokter Eva Carneiro alleen tijdens wedstrijden verbannen te hebben, maar Carneiro zit sinds het incident op 8 augustus thuis. Dat meldt The Telegraph.

Mourinho verweet dat Carneiro tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, thuis tegen Swansea City, zomaar het veld inliep. Op die manier zou de arts kostbare tijd hebben verspeeld. Het conflict liep zo hoog op dat de in Gibraltar geboren Carneiro tijdens wedstrijden niet meer op de bank mag zitten.

Met die straf leek het incident voorbij, maar Carneiro is sindsdien niet meer aan het werk geweest. Volgens The Telegraph is de kans groot dat ze überhaupt niet meer terugkeert. Dat is ook de verwachting van een deel van de staf van The Blues. Het zou volgens de krant goed kunnen dat achter de schermen wordt onderhandeld over een vertrekpremie voor Carneiro.

Chelsea wil niet reageren op de huidige status rond Carneiro. Chris Hughes heeft Carneiro de afgelopen drie Premier League-wedstrijden vervangen. Op 11 september wordt de zaak ook door het medische comité van de FIFA besproken. De verwachting is dat die zich pal achter Carneiro schaart.