Barcelona heeft nieuws voor Messi-geïnteresseerden: Dat is onmogelijk

Barcelona heeft nieuws voor Messi-geïnteresseerden: "Dat is onmogelijk"

04-09-2015 13:54
3

Clubs die de ambitie hadden om ooit nog een poging te wagen om Lionel Messi aan te trekken, kunnen die plannen in de prullenbak gooien. De Argentijnse wereldster zal zijn loopbaan afsluiten bij FC Barcelona.

Dat stelt althans Robert Fernandez, die technisch directeur is bij de Catalaanse grootmacht. Messi speelt al zijn gehele loopbaan voor Barcelona en volgens Fernandez zal de club nooit meewerken aan een vertrek van haar sterspeler. "Nee. Hij zal hier zijn hele leven spelen", laat hij weten in gesprek met Mundo Deportivo.

"Helaas zal hij niet voor eeuwig kunnen voetballen, maar we kunnen nog wel geweldige dingen van Messi meemaken. Hij heeft nog vele jaren te gaan en is een hele slimme speler. Het is logisch dat spelers wat van hun glans verliezen naarmate ze ouder worden, maar Messi is altijd intelligent genoeg om buitengewone dingen te kunnen blijven doen. Die gave heeft hij."

Volgens Fernandez is er dan ook niemand die Messi kan vervangen. "Het is onmogelijk om iemand zoals hem te vinden. Wat hij heeft gedaan, heeft nog nooit iemand gedaan. Kijk naar zijn statistieken, doelpunten, prijzen en optreden. Je zult je realiseren dat het onmogelijk is."