Oranje-spelers 'getriggerd': Dan zie je waartoe ze in staat zijn

Oranje-spelers 'getriggerd': "Dan zie je waartoe ze in staat zijn"

04-09-2015 22:07
1

Fred Grim zag Jong Oranje vrijdag goed starten aan de nieuwe EK-kwalificatiereeks. Tot tevredenheid van de bondscoach werd Jong Cyprus op overtuigende wijze aan de kant geschoven (4-0).

"Het is heel fijn om de eerste wedstrijd te winnen", blikte Grim na afloop terug bij FOX Sports. "We zijn maar kort bij elkaar en dat moet je goede afspraken maken. Ik heb met elke linie apart gezeten. Op die momenten probeer je de jongens te triggeren. Dan is het leuk om te zien dat de afspraken nagekomen worden."

Wedden

Meer odds

"Als ze dat op kunnen brengen, zie je waar ze toe in staat zijn. Als je JP (Jean-Paul Boëtius, red.) vandaag ziet, dan kan ik daarvan genieten" vervolgde de bondscoach, die ook nog verbeterpunten zag. "Er waren ook fases dat we verslapten en gemakkelijk werden. Ik heb mooi voetbal gezien, frivool voetbal ook, maar dat moet wel gepaard gaan met rendement. We hadden onszelf op sommige momenten extra moeten belonen. Vanavond ging het goed. Nu gaat het erom hoe we het dinsdag tegen Jong Turkije doen."