Treurige stemming over Turkije-uit: Zou even niet weten hoe het nu verder moet

Treurige stemming over Turkije-uit: "Zou even niet weten hoe het nu verder moet"

05-09-2015 11:47
4

Het vertrouwen in het Nederlands elftal lijkt een dieptepunt bereikt te hebben. Diverse oud-internationals laten in De Telegraaf weten dat ze na het echec tegen IJsland niets meer verwachten van Oranje. 

"Ik ben somber gestemd over het vervolg van de serie EK-kwalificatiewedstrijden en zie de ploeg het eindtoernooi in Frankrijk niet eens halen. Zeker niet nu Arjen Robben voorlopig is weggevallen", vertelt Keje Molenaar. "Ik ga Robben weer steeds meer zien als de man van glas", voegt voormalig spits Kees Kist daar aan toe. 

"Voor hem is het natuurlijk triest dat hij opnieuw geblesseerd is, ditmaal aan de lies. Oranje is Arjen voorlopig kwijt en gezien zijn leeftijd zal zijn blessuregevoeligheid alleen maar toenemen. Zijn vervanger Luciano Narsingh is niet met hem te vergelijken. Hij speelde een beetje ‘doods’ en was bijna onzichtbaar. Ik zie bij hem ook weinig temperament", aldus Kist. 

"Ik zou op dit moment even niet weten hoe het nu verder moet met dit Nederlands elftal", zegt voormalig vleugelspits John Rep. "Ik zie het dan ook somber in voor de wedstrijd."