Van der Vaart biedt zich aan bij Blind: Je moet mij straks van het veld dragen

Van der Vaart biedt zich aan bij Blind: "Je moet mij straks van het veld dragen"

05-09-2015 13:56
9

Rafael van der Vaart heeft een comeback in het Nederlands elftal nog altijd niet uit zijn hoofd gezet. In ELF Voetbal Magazine vertelt de aanwinst van Betis Sevilla dat hij gebrand is op een rentree. 

De 32-jarige linkspoot tekende deze zomer tot de verrassing van velen een driejarig contract in Sevilla. Hij kwam wegens een blessure - niet zijn eerste in de laatste jaren - nog niet in actie in de Primera Division, maar niettemin kijkt Van der Vaart positief naar de toekomst. 

"Weet je wat? Ik ga door tot mijn veertigste!", stelt de oud-Ajacied. "Juan Carlos Valerón loopt hier op z'n veertigste ook nog lekker te ballen bij Las Palmas. Dat wil ik ook. Je moet mij straks echt van het veld dragen. In de Italiaanse competitie is ook altijd veel ruimte voor oudere spelers. Luca Toni bijvoorbeeld, die speelt ook nog. Dus wie weet wat me straks allemaal nog te wachten staat."

Bondscoach Danny Blind heeft in zijn Oranje-selectie voorlopig geen plek voor de 109-voudig international. "Ik zal in ieder geval nooit uit mezelf afscheid nemen van Oranje", aldus Van der Vaart.