Man Utd begrijpt niets van uitverkiezing Moreno: Vreemd en teleurstellend

Man Utd begrijpt niets van uitverkiezing Moreno: "Vreemd en teleurstellend"

17-09-2015 08:28
30

Manchester United is verbolgen over het feit dat Héctor Moreno dinsdagavond door de UEFA is verkozen tot man van de wedstrijd. "Vreemd en teleurstellend", noemt de Engelse topclub het in een officiële reactie.

Moreno zorgde er dinsdag na een kwartier voor dat het seizoen van Luke Shaw er vermoedelijk al op zit. Met een harde tackle bezorgde hij de Engelsman een dubbele beenbreuk. De Mexicaan maakte daana de gelijkmaker en speelde een sterke wedstrijd, wat door de UEFA werd beloond met de uitverkiezing. "En dat vinden wij vreemd en teleurstellend, na wat er met Luke is gebeurd", aldus een woordvoerder van Man Utd.

Wedden

Meer odds

Intussen lopen de meningen van de scheidsrechters over het incident ver uiteen. Moreno zelf is daar echter helemaal niet mee bezig. "Ik voel me erg slecht, omdat ik hierbij betrokken ben. Ik denk niet dat het een overtreding was, ik denk dat ik de bal speelde. Maar in zo'n geval kan het me niet schelen of het een overtreding was. Ik voel me slecht voor Luke en zijn familie", aldus de PSV'er.