'Magic Dick' moet opnieuw toveren: Maar er zijn geen excuses mogelijk

'Magic Dick' moet opnieuw toveren: "Maar er zijn geen excuses mogelijk"

17-09-2015 21:30

Sunderland ontsnapte afgelopen seizoen aan degradatie uit de Premier League, maar het heeft er alle schijn van dat Dick Advocaat ook nu weer een hels karwei staat te wachten. De manager vertrouwt echter op zijn ploeg.

Sunderland staat momenteel met twee punten onderaan in de Premier League. "We hebben een paar goede spelers gehaald, maar ze hebben meer tijd nodig", vertelt Advocaat op de clubwebsite van Sunderland. "De meerderheid van de spelers die we hebben gekocht hadden nog niet getraind of wedstrijden gespeeld, maar dat is waarschijnlijk ook de reden dat wíj ze hebben gehaald."

Zaterdag wacht de laagvlieger een belangrijk uitduel bij AFC Bournemouth, normaal gesproken een van de clubs met wie Sunderland moet knokken om handhaving. "Voor beide teams is het een erg belangrijke wedstrijd. We kunnen het ons niet veroorloven punten te laten liggen. We weten hoe moeilijk het is in hun stadion, met dat kleine veld, maar er zijn geen excuses mogelijk. We moeten een resultaat behalen", besluit Advocaat.