Maduro heeft niets te vertellen en wijst naar tegenstand: Zij verliezen ook

Maduro heeft niets te vertellen en wijst naar tegenstand: "Zij verliezen ook"

17-09-2015 21:51
1

Hedwiges Maduro ligt niet wakker van de kansloze nederlaag die FC Groningen donderdagavond leed tegen Olympique Marseille. Het werd 0-3 in De Euroborg.

Marseille was een duidelijk maatje te groot voor Groningen. "Ja, natuurlijk is dit een tik. Deze stand geeft aan dat Olympique Marseille een stuk beter is dan wij. Maar we moeten ons er niet al te druk om maken", aldus Maduro na afloop tegenover RTV Noord.

"Deze nederlaag is makkelijk te accepteren", vervolgde de middenvelder. "Het gaat er in zo'n wedstrijd om dat we blijven voetballen. Dat probeerden we ook. Als we zo zouden spelen in de Eredivisie, doen we het goed, maar domme fouten werden afgestraft. In de Eredivisie is dat misschien niet direct een doelpunt, maar op Europees niveau wel. Een leermoment voor iedereen."

Groningen moet zich richten op de andere clubs in de groep, Slovan Liberec en Sporting Braga. Marseille is immers te goed, vindt Maduro. "Dat was al vanaf het begin duidelijk. Slovan en Braga ploegen verliezen ook van Marseille."