Withete Verbeek smijt met verwijten: 'Jullie schrijven shit, klootzakken!'

Withete Verbeek smijt met verwijten: 'Jullie schrijven shit, klootzakken!'

21-09-2015 18:36
5

Gertjan Verbeek ging tijdens een persconferentie in aanloop naar het duel tussen zijn VfL Bochum en Arminia Bielefeld flink tekeer. Bild moest het ontgelden en kreeg de nodige verwensingen om de oren. "Jullie zijn klootzakken", zei de withete Verbeek onder meer.

Het ging los toen het op de persconferentie over de titelkansen van Bochum ging. Verbeek had volgens het medium het doel om de titel te pakken. Hij heeft naar eigen zeggen slechts die 'ambitie'. "Dat is wat anders dan een doelstelling. Ik heb helemaal niet gezegd dat we kampioen moeten worden", stak Verbeek van wal. "Waarom schrijven jullie altijd dat soort shit? Waarom spelen jullie altijd twee partijen tegen elkaar uit? Zelfs als het over vluchtelingen gaat... Jullie zijn klootzakken! Dat is wat jullie zijn."

Bochum doet het op dit moment prima in de 2. Bundesliga, het tweede niveau van Duitsland. Verbeek gaat namelijk aan kop met zijn manschappen en pakte uit de eerste zeven duels zeventien punten. Dat is één punt meer dan achtervolger SC Freiburg. Op dinsdag staat de uitwedstrijd tegen Arminia Bielefeld op het programma. Die club staat op de twaalfde plek.

Het fragment is vanaf minuut 3:30 te zien: