Groep F: Lewandowski en Bayern onnavolgbaar, Arsenal stelt zwaar teleur

Groep F: Lewandowski en Bayern onnavolgbaar, Arsenal stelt zwaar teleur

29-09-2015 22:36
5

Bayern München gaat fier aan kop in groep F van de Champions League. Dinamo Zagreb kreeg alle hoeken van het veld te zien, terwijl Arsenal opnieuw zwaar teleurstelde.

Bayern München – Dinamo Zagreb
Het duel tussen de Duitsers en Kroaten in het Allianz Arena was een half uur oud, toen de drie punten al in de Bayern-tas zaten. Na exact 27 minuten en 18 seconden stond het 4-0 voor de thuisclub door goals van Douglas Costa, Robert Lewandowski (tweemaal) en Mario Götze. Een record, want het was de snelste 4-0 ooit in de Champions League.

Wedden

Meer odds

Na rust ging de voet van het gaspedaal bij Bayern. Dat betekende echter niet dat er geen goals meer te noteren vielen. Na een schitterende aanval maakte Lewandowski de 5-0 voor Bayern, een hattrick. Het was al weer zijn tiende goal in acht dagen tijd.

Arsenal – Olympiakos
De eerste helft van de confrontatie tussen Arsenal en Olympiakos was er één om bij te likkebaarden. Niet omdat het zo goed was, maar door fouten was het geen moment saai in het Emirates Stadium. David Ospina spande de kroon door een corner in het eigen doel te 'vangen'. De bal leek niet helemaal over de doellijn, maar vijfde official Danny Makkelie keurde de treffer goed.

Voor de fout van Ospina hadden Olympiakos en Arsenal al één keer gescoord. Felipe Pardo opende de score namens de Grieken, terwijl Theo Walcott wat terugdeed voor de thuisclub. Na rust ging het vrolijk door in Noord-Londen, met goals van Alexis Sanchez en Alfred Finnbogason. Olympiakos won daardoor verrassend met 2-3. Arsenal staat nog steeds op nul punten.