Groep G: FC Porto doet Mourinho pijn, verrassende koploper uit Oekraïne

29-09-2015 22:37

Chelsea blijft dit seizoen aanmodderen. Op bezoek bij zijn oude club FC Porto zag manager José Mourinho zijn ploeg opnieuw niet winnen: 2-1.

FC Porto - Chelsea
FC Porto dik vijf minuten voor rust de leiding via André André, maar zag Chelsea nog voor het verstrijken van de eerste helft op gelijke hoogte komen. Willian scoorde uit een vrije trap voor de bezoekers uit Londen. Zeven minuten na rust was het echter Maicon die Porto naar de zege kopte uit een corner.

Chelsea staat na twee wedstrijden op drie punten. Vorige week won de Engelse club nog met 4-0 van Maccabi Tel Aviv. FC Porto heeft vier punten.

Maccabi Tel Aviv - Dynamo Kiev
Dinamo Kiev gaat - ook met vier punten - aan de leiding in Groep G. De club uit Oekraïne won met 0-2 van het nog puntloze Maccabi. Andriy Yarmolenko en Junior Moraes scoorden. Yarmolenko deed dat na vier minuten in de eerste helft, Moraes na vier minuten in de tweede helft.