Rusnak was het slachtoffer en werd gewisseld voor Larsen

Groningen is keihard en wisselt na 32 minuten: Dat is desastreus geweest

Groningen is keihard en wisselt na 32 minuten: "Dat is desastreus geweest"

02-10-2015 08:50
10

Michael de Leeuw houdt er vertrouwen in dat FC Groningen nog kan stunten in de Europa League. Maar na de nieuwe nederlaag tegen Sporting Braga lijkt de volgende ronde wel héél ver weg.

"Alles is nog mogelijk", stelde De Leeuw tegenover FOX Sports. "Het wordt lastig, maar niet onmogelijk. De groep is nog open. Nu volgt een dubbele confrontatie met Slovan Liberec, daarin moeten we punten pakken." Die club won van Olympique Marseille, dat op zijn beurt Groningen een pak slaag gaf: 0-3. Coach Erwin van de Looi keek niet te ver vooruit. "Ik ben bezig met deze wedstrijd, dit is een teleurstellend resultaat. De eerste 20 à 25 minuten speelden we te naïef en hebben we niet sterk genoeg verdedigd."

Van de Looi voerde een opvallende wissel door en bracht met Kasper Larsen na 32 minuten een extra verdediger. Albert Rusnak ging boos naar de kant. "We hadden het hartstikke lastig achterin. Om de rust in de ploeg terug te brengen, grepen we in. We moesten iets doen. We hadden moeite in de duels en met hun lopende mensen, we hadden er geen vat op. Dat is desastreus geweest, maar de rest van de wedstrijd zie je dat we niet minder hoeven te zijn. Dat is nog het meest pijnlijk."