Zuur gezicht bij Dijks: Daar hebben we op getraind en dan gebeurt zo iets

Zuur gezicht bij Dijks: "Daar hebben we op getraind en dan gebeurt zo iets"

02-10-2015 09:49
9

Het Europa League-duel tussen Molde FK en Ajax was bepaald geen onderhoudende wedstrijd. Het spel van beide ploegen oogde erg slordig, zo erkende ook Mitchell Dijks na afloop.

"Het was geen goede wedstrijd van onze kant. En van hun eigenlijk ook niet. De omstandigheden waren ook niet heel best om lekker voetbal te spelen", aldus de vleugelverdediger voor de camera van AT5. "De bal ging heen en weer... Je kan het natuurlijk niet als excuus gebruiken, maar dan is het wel moeilijk om je duim erop te leggen."

Het doelpunt dat Molde maakte, zat Dijks na afloop nog flink dwars. "We hebben nog met de beelden en tactisch hebben we erop getraind, dat ze in de omschakeling heel erg gevaarlijk zijn. Dan spelen ze 4-5-1, dat weten we, daar hebben we ook op getraind en dan gebeurt er zo iets, dat is heel erg zuur."

Beide ploegen kregen na de pauze nog kansen om de wedstrijden te beslissen. Ajax taaide uiteindelijk af met een remise. ''Ik zit hier natuurlijk met een zuur gezicht. Als je ook hoort dat Celtic 2-2 heeft gespeeld, dan kon je nu gewoon eerste staan en dat is gewoon zuur."