De Boer speculeert over komende zomer: Dat zijn twee prachtige clubs

De Boer speculeert over komende zomer: "Dat zijn twee prachtige clubs"

02-10-2015 15:30
34

Frank de Boer gaf in het verleden al eens toe benaderd te zijn door Liverpool. In de zomer van 2012 deed de Britse topclub een poging om de oefenmeester los te weken bij Ajax. Die overstap ging niet door, maar De Boer erkent dat de kans groot is dat hij binnen afzienbare tijd alsnog aan de slag gaat in Engeland. 

"Natuurlijk, elk jaar komt dat dichterbij", vertelt de coach in gesprek met de BBC. "Misschien ga ik op een gegeven moment op zoek naar een nieuw avontuur en als er een interessante club is waarvan ik denk dat die bij mij past, waar spelers rondlopen die ik beter kan maken, dan zal ik die kans met beide handen aangrijpen", aldus De Boer. 

De verslaggever van dienst vraagt De Boer naar Newcastle United en Liverpool, twee grote clubs uit Engeland waarmee het op dit moment bepaald niet goed gaat. Zowel Steve McClaren als Brendan Rodgers zou op de schopstoel zitten. "Ik denk dat dat twee prachtige teams zijn. Met al die geweldige supporters.. Dit seizoen is het voor mij heel belangrijk om goed te presteren met Ajax en daarna zien we wel."