El Ghazi troeft PSV-aanvaller af: Logisch dat de bondscoach voor hem kiest

El Ghazi troeft PSV-aanvaller af: "Logisch dat de bondscoach voor hem kiest"

02-10-2015 16:25
19

Luciano Narsingh vindt het volstrekt logisch dat hij niet tot de definitieve selectie van het Nederlands elftal. De rechtsbuiten van PSV kreeg vrijdag te horen dat zijn naam is doorgestreept door bondscoach Danny Blind. 

"Het is zuur dat ik er niet bij zit, maar we moeten doorgaan. Ik blijf bikkelen op de club. Over die laatste twee wedstrijden in het Nederlands elftal ben ik ook gewoon kritisch. Het was niet goed", is Narsingh in gesprek met de NOS realistisch. "Dus aan de andere kant begrijp ik de keuze van de bondscoach wel."

Ajacied Anwar El Ghazi behoort wél tot de Oranje-selectie die zich opmaakt voor de interlands met Kazachstan en Tsjechië. "Het is logisch dat de bondscoach nu voor El Ghazi kiest. Hij doet het goed. Het is nu aan mij om mezelf weer terug te knokken", aldus Narsingh. 

De laatste keer dat de vleugelspits ontbrak bij Oranje, was ruim een jaar geleden. Sinds de ontmoeting met Letland was hij er altijd bij. "Nee, daarna ben ik er eigenlijk niet meer uitgegaan. Dus dat is even wennen nu. Maar zoals ik al zei, zo is voetbal. Als je het niet goed doet, is er altijd een ander die het wél goed doet. Dus voor mij is het belangrijk dat ik bij PSV goed speel."