Ex-Arsenal-talent gaat na Twente voor nieuwe kans in Engeland: Gaat lukken

Ex-Arsenal-talent gaat na Twente voor nieuwe kans in Engeland: "Gaat lukken"

02-10-2015 17:51
1

Kyle Ebecilio komt dit seizoen op huurbasis uit voor Nottingham Forest, dat hem tijdelijk over heeft genomen van FC Twente. De middenvelder barst van het zelfvertrouwen.

"Ik heb het hier echt naar mijn zin. Ik voel het vertrouwen van de mensen en de trainers om me heen. De beleving van voetbal in Engeland is mooi om mee te maken", aldus Ebecilio in gesprek met P4P International. "Ik voel me steeds fitter en sterker worden. De trainingen zijn heel zwaar. Dat is anders ten opzichte van Nederland. Het tempo is hier moordend, maar ik merk aan alles dat ik hier stappen zet", gaat Ebecilio verder.

De middenvelder is niet de enige Nederlander die actief is in het Championship. Ook onder meer Leroy Fer, Tjaronn Chery (Queens Park Rangers) en Elvis Manu (Brighton & Hove Albion) spelen in dezelfde competitie. "Dat is natuurlijk leuk. Het heeft wel wat om tegen hen te spelen, maar heel erg ben ik niet met ze bezig. Ik ben hier om Nottingham Forest te helpen en om veel speelminuten te maken. Ik wil hier een goede indruk maken. Dat gaat me lukken."