'De Boer belangrijkste kandidaat voor job bij traditierijke Engelse club'

'De Boer belangrijkste kandidaat voor job bij traditierijke Engelse club'

03-10-2015 07:02
20

Frank de Boer is samen met Jürgen Klopp de belangrijkste kandidaat om Liverpool-manager Brendan Rodgers op te volgen. Dat meldt De Telegraaf, gebaseerd op de informatie van Britse media. De oefenmeester liet al weten dat hij Liverpool een mooie club vindt - evenals Newcastle United overigens.

Bij The Reds zit manager Rodgers op de schopstoel. Aanstaande zondag staat in Engeland de beladen derby tussen Everton en Liverpool op het programma. Als Rodgers ook die wedstrijd verliest met Liverpool, dan kan dat zijn einde betekenen als manager van de club. Liverpool heeft zijn huiswerk inmiddels gedaan en De Boer naast Klopp hoog op het wensenlijstje staan.

Wedden

Meer odds

Eerder was De Boer ook al eens in beeld bij Liverpool, dat ruim twee jaar terug Rodgers haalde als opvolger van Kenny Dalglish. Onder de leiding van Rodgers veroverden The Reds bijna een landstitel, maar dat liep in de laatste competitiewedstrijden helemaal fout. Verder dan dit kleine 'succes' is Liverpool onder Rodgers niet gekomen. Mogelijk krijgt De Boer opnieuw de kans om in te stappen.