Verrassende kraker tegen Ajax: Ik zat zeker niet comfortabel op de bank

Verrassende kraker tegen Ajax: "Ik zat zeker niet comfortabel op de bank"

03-10-2015 11:50
4

Heracles Almelo blijft vriend en vijand verbazen. Vrijdagavond won de formatie van John Stegeman met 2-0 van sc Heerenveen en dat betekende voor de thuisploeg al de zesde zege van het seizoen. Heracles prijkt inmiddels op de tweede plaats in de Eredivisie. 

Over twee weken wacht de confrontatie met koploper Ajax. "Wij willen heel graag tegen Ajax voetballen. Ze hebben alles nog gewonnen. Ze zijn een sterke ploeg en wij willen ons met hen meten", blikte Stegeman vrijdagavond vooruit met FOX Sports. "Het wordt zwaar, maar we willen een resultaat neerzetten. Als we kunnen opbrengen wat we vandaag hebben opgebracht, dan kunnen we het dat soort tegenstanders heel moeilijk maken."

Wedden

Meer odds

Stegeman was verrast over de manier waarop de Friezen in Almelo aan de wedstrijd begonnen. "Een beetje AZ-achtig. Daar hadden we moeite mee. Ik zat zeker niet comfortabel op de bank, maar gelukkig was onze eerste goede aanval gelijk een doelpunt. Dat was heel erg prettig. Over de hele wedstrijd genomen hebben we denk ik verdiend gewonnen."

Ilias Bel Hassani was tegen Heerenveen de grote man aan de zijde van Heracles. Hij speelde fantastisch en tekende bovendien voor de fraaie 1-0. "We weten dat hij heel goed kan voetballen. Dat het er vandaag uitkwam, is hartstikke mooi, maar het gaat mij niet om Ilias. Ik heb genoten van het feit dat we vandaag een team waren", aldus Stegeman.