Ajax opnieuw zonder tweetal: De Boer zet verdedigers weer op tribune

Ajax opnieuw zonder tweetal: De Boer zet verdedigers weer op tribune

03-10-2015 14:18
13

Ajax-trainer Frank de Boer heeft in zijn wedstrijdselectie voor het duel met PSV voor de derde keer op rij geen plek ingeruimd voor verdedigers Nick Viergever en John Heitinga.

De Boer maakte zaterdag zijn achttienkoppige selectie openbaar, waarin de twee tribuneklanten dus wederom ontbreken. De Ajax-coach houdt vast aan dezelfde achttien namen die hij ook voor het competitieduel met FC Groningen en het Europa League-duel met Molde FK selecteerde. Dat betekent dat centrale verdedigers Mike van der Hoorn, Jaïro Riedewald en Joël Veltman de voorkeur krijgen.

Amin Younes lijkt een vast plekje bij de beste achttien te hebben verworven en zit zondag opnieuw bij de selectie. Het duel in de Amsterdam Arena begint om 14.30 uur. Bij winst kan Ajax het gat met titelhouder PSV vergroten naar acht punten.

De wedstrijdselectie van Ajax:
Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Mike van der Hoorn, Riechedly Bazoer, Viktor Fischer, Daley Sinkgraven, Arek Milik, Davy Klaassen, Amin Younes, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Thulani Serero, Nemanja Gudelj, Diederik Boer, Mitchell Dijks