Voormalig aanvaller uit ongenoegen over Ajax: Ik verveel me echt te pletter

Voormalig aanvaller uit ongenoegen over Ajax: "Ik verveel me echt te pletter"

03-10-2015 22:52
18

De topper tussen Ajax en PSV is een wedstrijd met twee gezichten. De Amsterdammers kunnen het gat vergroten tot acht punten, terwijl de Eindhovenaren het juist tot twee punten kunnen verkleinen. Voormalig Ajacied Johnny Rep blikte zaterdag vooruit op de kraker in Amsterdam. 

Het spel van Ajax kan de laatste tijd op de nodige kritiek rekenen. "Nou ja, ik heb meerdere wedstrijden gezien en ik ben er niet van onder de indruk, ben er nog niet onderste boven van. Het kan mij nog niet bekoren", sluit Rep zich aan bij de eerdere kritiek van onder meer Johan Cruijff. "Het is saai, het is niet amusant om naar te kijken. Ik verveel me echt te pletter."

Het onbreekt bij Ajax aan smaakmakers, zo oordeelt de rapporteur van De Telegraaf. "Een speler als Anwar El Ghazi, als die in vorm is...  Dat is een speler waarvoor je naar het stadion gaat. Davy Klaassen is natuurlijk ook een goeie. Maar dat is ook niet iemand die drie, vier mensen voorbij gaat. Dat missen we een beetje. Nou komt die kleine eraan, die Duitser Younes. Die heeft ook wat, waarvoor mensen naar het stadion gaan."