Locadia is gewaarschuwd: Ajax wordt moeilijker dan de wedstrijd in Moskou

Locadia is gewaarschuwd: "Ajax wordt moeilijker dan de wedstrijd in Moskou"

04-10-2015 10:20
4

Door de blessure van Luuk de Jong verschijnt Jürgen Locadia zondagmiddag in de topper tegen Ajax in de basis. De spits verwacht een moeilijkere wedstrijd dan woensdag in de Champions League tegen CSKA Moskou.

"Het wordt moeilijker dan tegen Moskou omdat CSKA inzakte en Ajax gaat vol druk zetten", zegt Locadia tegen De Telegraaf. "Ze spelen thuis, dus we kunnen verwachten dat ze vol druk zetten."

PSV ging woensdag in Moskou met 3-2 onderuit na een hele zwakke eerste helft. "Dat was een wedstrijd met twee gezichten. In de tweede helft waren wij goed in bal bezit en kregen we kansen. Er waren mogelijkheden op 3-3, maar scoren niet. Dan verlies je met 3-2 en dat is niet terecht, vind ik."

Het strijdplan van PSV wil Locadia niet prijsgeven. De spits wil in ieder geval druk zetten op Ajax. "Als PSV zijnde moet dat altijd, ook al speel je uit of thuis. PSV moet altijd de bal hebben. Bij balverlies moet je druk zetten", stelt Locadia. "Ik moet zelf goed in balbezit zijn. Verder verlangt elke spits naar doelpunten, dus ik ook."