Controverse rondom Kramer: Deze actie is ongepast en niet goed te praten

Controverse rondom Kramer: "Deze actie is ongepast en niet goed te praten"

04-10-2015 21:06
8

Joop Hiele heeft geen goed woord over voor de actie van Michiel Kramer in de wedstrijd tegen De Graafschap. De spits van Feyenoord raakte met zijn hand Ted van de Pavert in zijn gezicht. Ondanks het feit dat scheidsrechter Makkelie het incident niet heeft waargenomen, verwacht Hiele dat Kramer een schorsing tegemoet kan zien.

"Je ziet een bepaalde beweging en eigenlijk begrijp ik niet goed waarom. Misschien is er iets gezegd of werd er geknepen, maar dat heb je in zo'n situatie altijd. Deze actie van hem is ongepast en niet goed te praten. Ik hoop dat het voor hem gunstig zal uitpakken als de KNVB een vooronderzoek instelt," zo vertelde Hiele in FC Rijnmond.

De oud-doelman was daarentegen wel te spreken over het optreden van de pas negentienjarige Bart Nieuwkoop. De jonge vleugelverdediger maakte tegen De Graafschap zijn debuut en deed dat niet onverdienstelijk: "Hij scoorde zeker een voldoende. Naar mijn weten is hij in de jeugd altijd een aanvallende middenvelder geweest. Dan vind ik het mooi om te zien met hoeveel arbeid hij voor het eerst de rechtsbackpositie invult."