Schokkende onthulling Adriaanse over Feyenoord-fans: Bont en blauw

Schokkende onthulling Adriaanse over Feyenoord-fans: "Bont en blauw"

05-10-2015 10:35
44

Co Adriaanse is in het verleden een keer flink toegetakeld door Feyenoord-aanhangers. Dat gebeurde rond een wedstrijd van Jong Ajax, dat op Woudestein een wedstrijd speelde. De voormalig trainer ging dan ook niet in op aanbiedingen die Feyenoord hem deed.

"Ze hebben me toen flink te pakken gehad, terwijl ik geen enkele aanleiding daartoe had gegeven. Ze sloten me in van twee kanten en sloegen me bont en blauw. Ik gunde het die gasten daarna niet om bij Feyenoord als trainer aan de slag te gaan", zei de voormalige trainer en hoofd jeugdopleiding van Ajax op een bijeenkomst, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

"Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer. Ik hoor niet in Rotterdam", vervolgt Adriaanse, die ook geen trek heeft in een rol bij Voetbal Inside. "Ik ben geen lolbroek. Met name Johan Derksen heeft geen enkel niveau. Hij verklaart ook dat zijn eigen vrouw niet naar het programma kijkt, maar graag de financiële vergoeding incasseert die wordt overgemaakt. Je zou dat een vorm van prostitutie kunnen noemen."