Bazoer door het dolle heen: Eigenlijk was het afwachten tot ik er bij zou zitten

Bazoer door het dolle heen: "Eigenlijk was het afwachten tot ik er bij zou zitten"

05-10-2015 14:26
36

Niet Davy Klaassen maar Riechedly Bazoer meldde zich maandagochtend bij Oranje. Eerstgenoemde kampt met een lichte hersenschudding en moest zich noodgedwongen afmelden. Voor de achttienjarige Bazoer, die Klaassen vervangt, is een droom in vervulling gegaan.

Bazoer wordt volgende week negentien, maar de uitnodiging voor Oranje is als een vervroegd verjaardagscadeau. "Dit is een droom die uitkomt", zegt de Ajacied tegen het Algemeen Dagblad. "Jammer voor Davy, ik hem hem beterschap gewenst."

"Ik denk niet dat het voor velen is weggelegd om al op je achttiende bij het Nederlands elftal te zitten. De laatste tijd gaat het goed bij Ajax, ik krijg veel complimenten. Eigenlijk was het afwachten tot ik er bij zou zitten", gaat Bazoer verder.

Zondag werd Ajax met 1-2 verslagen door PSV, maar het belletje om naar Noordwijk te komen maakte een heleboel goed. "Iedereen in huis was heel blij toen ik hoorde dat ik was opgeroepen. Ik ga hier van genieten, het is een eer om met zulke grote spelers op het veld te staan. Maar ik ga vooral mijn stinkende best doen."