'Mixed feelings' bij Tete: Je zit er natuurlijk mee en je slaapt niet lekker

'Mixed feelings' bij Tete: "Je zit er natuurlijk mee en je slaapt niet lekker"

05-10-2015 18:56
9

Kenny Tete meldde zich maandagmiddag met gemengde gevoelens in Noordwijk. De rechtsback van Ajax is blij met zijn nieuwe uitverkiezing voor het Nederlands elftal, maar heeft de nederlaag tegen PSV nog niet van zich afgeschud.

De vrije kansloze 1-2 nederlaag van Ajax in de eigen Arena werkt door bij Tete, die er zondagavond 'helemaal klaar mee was'. Een dag na de zeperd is het nog lastig. "Je zit er natuurlijk mee en je slaapt niet lekker", reageert Tete in gesprek met Voetbal Inside. "Nu ik hier ben probeer ik mijn hoofd leeg te maken en te denken aan de twee belangrijke wedstrijden."

Tete is één van de vijf Ajacieden in de Oranje-selectie van bondscoach Danny Blind, naast Jasper Cillessen, Jaïro Riedewald, Riechedly Bazoer en Anwar El Ghazi. Kazachstan (zaterdag) en Tsjechië (dinsdag) zijn de tegenstanders. Tete ziet mogelijkheden in de Nederlandse missie om het EK van 2016 alsnog te halen. "Natuurlijk is het mooi om hier te zijn. We geloven er nog in en we gaan onze stinkende best doen."