Vlaar vindt snel onderdak na afwijzing: Als club hebben wij deze filosofie

Vlaar vindt snel onderdak na afwijzing: "Als club hebben wij deze filosofie"

07-10-2015 10:58
29

Ron Vlaar was bij Feyenoord niet welkom om mee te mogen trainen. Bij AZ mag hij wél aan de bak. De clubloze verdediger kampt met een knieblessure en was al enige tijd op zoek naar een club waar hij tijdens zij revalidatie mee mag trainen. 

Vlaar hoopte in Rotterdam verder te kunnen herstellen, maar de deur bleef voor hem gesloten. Daarop belde hij met AZ-directeur Robert Eenhoorn en dat was snel voor elkaar. AZ meldt woensdag via de officiële kanalen dat de club hem met open armen ontvangt. 

Wedden

Meer odds

"Ron heeft ons benaderd met het verzoek om bij AZ aan zijn herstel te mogen werken. Als club hebben wij de filosofie dat wij dit soort verzoeken accepteren van spelers die iets voor AZ hebben betekend", aldus directeur voetbalzaken Earnest Stewart.

Vlaar speelde in het verleden voor zowel AZ als Feyenoord. Hij doorliep in Alkmaar een groot deel van de jeugdopleiding, waarna hij tot tien wedstrijden in het eerste elftal kwam. In 2006 trok hij naar Rotterdam. Voor de Rotterdammers speelde hij liefst 132 wedstrijden. Vervolgens stapte de stopper over naar Aston Villa.