ADO gaat vol voor komst Advocaat: Ik durf dat wel aan Dick te vragen

ADO gaat vol voor komst Advocaat: "Ik durf dat wel aan Dick te vragen"

07-10-2015 18:39
3

Het bestuur van ADO Den Haag ziet zijn kans schoon, nu Dick Advocaat is vertrokken als manager van Sunderland. Het eerste contact is inmiddels (weer) gelegd.

ADO hoopt Advocaat zo snel mogelijk bij de club te betrekken. "Er is contact geweest, ja", bekent directeur Jan Willem Wigt tegenover Omroep West. "Laten we eens heel positief denken. Martin Jol in de RvC en Dick Advocaat in een andere rol. Of dat kan? Dat ligt ook een beetje aan de heren zelf. Ik durf dat wel aan Dick te vragen."

Wedden

Meer odds

"Ik kan er nog niks over zeggen. Dick heeft een warm hart voor ADO. Ik heb eind vorig seizoen ook met Dick gesproken, toen besloot hij toch te tekenen bij Sunderland. Dat was toen jammer, maar ik neem aan dat zijn gevoel voor ADO niet is weggenomen. Ik ga graag weer met hem in gesprek en dat gaat zeker gebeuren."

Wigt heeft ook al een rol voor Advocaat, die vorige week met pensioen ging als clubtrainer, in gedachten. "Martin Jol gaat in de rol van toezichthouder en Dick zou meer operationeel kunnen werken, als klankbord voor de technische staf. Het zou geweldig zijn als we beide heren bij de club kunnen betrekken."