Cillessen heeft weinig op met wens Ajax-fans: Dat zal me een zorg zijn

Cillessen heeft weinig op met wens Ajax-fans: "Dat zal me een zorg zijn"

07-10-2015 18:58
32

Jasper Cillessen heeft weinig op met de fluitconcerten die de laatste tijd regelmatig van de tribune rollen in de Arena. De Amsterdamse supporters willen mooi voetbal zien.

Cillessen hecht echter meer waarde aan de drie punten. Hoe dat gaat, maakt wat de doelman betreft niet uit. "Altijd maar dat gezeur over sprankelend voetbal", zegt hij in Voetbal International. "Het heeft geen enkele waarde om het gebrek daaraan weer te benadrukken. We doen het niet bewust."

Wedden

Meer odds

Ajax ging zondag hard onderuit in de Eredivisie-topper tegen PSV, al bleef de schade qua tegentreffers nog beperkt (1-2). Feit is dat de Amsterdammers in topwedstrijden niet thuis geven dit seizoen. "In dit soort duels zijn we blijkbaar nog altijd zoekende", geeft Cillessen toe. "Geloof me: daar balen wij ook van."

"Wij willen ook tegen goede tegenstanders winnen. En of het wel of niet met mooi voetbal gebeurt, zal me een zorg zijn. Tiende met mooi voetbal, of koploper zonder te imponeren? Nou, dan heb ik liever het laatste. We willen gewoon de beste zijn. De rest is van ondergeschikt belang."