Droomaankoop van Barça en Real reageert op geruchten: Extreem gelukkig

Droomaankoop van Barça en Real reageert op geruchten: "Extreem gelukkig"

07-10-2015 19:18

Philippe Coutinho is niet van plan Liverpool te verlaten. Dat stelt de zaakwaarnemer van de Braziliaanse spelmaker dinsdag naar aanleiding van de berichten dat FC Barcelona op hem aast.

Naast Barça zit ook Real Madrid achter Coutinho aan. De geruchten dat de onderhandelingen op de achtergrond al zouden zijn geopend, verwijst hij naar het rijk der fabelen. De 23-jarige Coutinho lijkt eerst af te willen wachten wat er dit seizoen bij Liverpool gaat gebeuren. Jürgen Klopp staat op het punt het stokje van de afgelopen zondag ontslagen Brendan Rodgers over te nemen.

"Philippe is extreem gelukkig in Liverpool", stelt zaakwaarnemer Kia Joorabchian in de Engelse media. "Hij heeft een meerjarig contract getekend aan het einde van vorig seizoen en dat was niet zomaar. Philippe wil met Liverpool prijzen winnen en in de Champions League spelen."

Sport meldde dinsdag dat Barça en ook Real Madrid de laatste weken het hoofd van Coutinho op hol proberen te brengen. Een transfer in januari zou daardoor tot de mogelijkheden behoren, terwijl ook over een zomerse deal wordt gerept. Met de transfer moet ongeveer dertig miljoen euro zijn gemoeid.