Feyenoorder barstte in woede uit: Dan ben ik niet voor rede vatbaar

Feyenoorder barstte in woede uit: "Dan ben ik niet voor rede vatbaar"

07-10-2015 19:44
6

Michiel Kramer is niet de makkelijkste. De 26-jarige spits van Feyenoord is de eerste om dat toe te geven en haalt een voorbeeld uit het verleden aan.

Als speler van FC Volendam barstte hij eens in woede uit, toen trainer Gert Kruys maar commentaar bleef leveren op zijn 'loopje'. "Ik weet dat nog goed, maar onder woorden brengen kan ik het niet. De woede die ik toen voelde... Ik had die zo lang opgekropt dat de druppel een enorme uitbarsting veroorzaakte. Dan ben ik niet voor rede vatbaar", vertelt Kramer, die overigens een schorsing boven het hoofd hangt,  aan Voetbal International.

"Ik vond dat me onrecht werd aangedaan. Ik had het gevoel dat de trainer mij als persoon wilde veranderen, pas dan zou ik gaan spelen. En dat zei hij niet één keer, dat bleef hij herhalen. En ik deed dat, natuurlijk."

Kramer vervolgt: "Toen nog wel. Ik wilde spelen, dat wil elke jonge jongen. Ik hoorde dan dat ik wat meer rechtop moest lopen. Liep ik ineens met mijn borst vooruit. Zag er niet uit, joh. Mijn loopje veranderen, ga je erop letten, kwam niks van terecht, man. Dat kan toch helemaal niet? Dus dat doe ik niet meer, rot op. Kan ik geen reet mee, met dat soort dingen. Ik ben wie ik ben, als ik de kans krijg, laat ik zien wat ik kan. Op mijn manier en anders niet."