Chelsea-spelers willen Mourinho 'weg hebben': Ze lopen geen meter meer

Chelsea-spelers willen Mourinho 'weg hebben': "Ze lopen geen meter meer"

07-10-2015 21:12
4

Engeland is in de ban van Chelsea en José Mourinho. De manager krijgt zijn ploeg dit seizoen niet aan de praat, met een treurige zestiende plaats in de Premier League als resultaat.

Chelsea stelt als regerend landskampioen hevig teleur in Engeland, ziet ook Harry Redknapp. De oud-trainer van onder meer Tottenham Hotspur en Queens Park Rangers zoekt naar een verklaring. "Ik denk dat sommige spelers Mourinho weg willen hebben. Het is goed mogelijk, want het is duidelijk dat ze niet hun uiterste best doen", aldus Redknapp tegen The Daily Star.

Wedden

Meer odds

De chemie tussen Mourinho en zijn spelersgroep is uitgewerkt, stelt Redknapp. "Iedereen hield van hem toen hij terugkwam. Maar nu zijn veel spelers boos over de manier waarop Mourinho met hen omgaat en over hen praat. Het lijkt alsof ze geen meter meer voor hun manager willen lopen."

"Ik weet ook zeker dat Mourinho het hier moeilijk mee heeft. Logisch ook, want hij heeft dit nog nooit meegemaakt. Het moet een vreemde gewaarwording voor hem zijn. Het zit niet goed binnen die club", besluit Redknapp.