PSV zet vol in op nieuwe deal: Gaat niet alleen om Ajax - PSV

PSV zet vol in op nieuwe deal: "Gaat niet alleen om Ajax - PSV"

08-10-2015 07:01
12

Jorrit Hendrix kan rekenen op een sterk verbeterde aanbieding van PSV, dat de jonge middenvelder graag langer aan zich wil binden. De Eindhovenaren zijn druk bezig met het verlengen van lopende contracten en Hendrix is het volgende 'target'.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV het contract van Hendrix 'op korte termijn openbreken, verbeteren en verlengen'. Technisch manager Marcel Brands heeft inmiddels bevestigd dat de club en de controlerende middenvelder in gesprek zijn over een nieuwe verbintenis. PSV hoopt dat het Hendrix, die een contract heeft tot medio 2017, enkele jaren extra aan zich kan binden.

Aanvankelijk had de twintigjarige middenvelder dit seizoen nog geen basisplek onder trainer Phillip Cocu, maar na de blessure van Andres Guardado pakte hij zijn kans. Cocu is blij met zijn pupil en wil hem graag langer vastleggen. "Het gaat er daarbij niet alleen om dat hij een goede Ajax - PSV speelt, maar om de ontwikkeling gedurende een lange termijn", stelt hij in het dagblad. Joshua Brenet moet aan PSV nog uitsluitsel geven 'over een voorstel tot contractverlenging'.