Bizar gerucht in Spaanse sportkrant: Kuyt genoemd als kandidaat Barcelona

Bizar gerucht in Spaanse sportkrant: Kuyt genoemd als kandidaat Barcelona

08-10-2015 08:07
8

FC Barcelona wil graag een geroutineerde speler toevoegen aan de selectie, zo luidt de lezing van het Spaanse Sport. De sportkrant heeft een lijstje met kandidaten gemaakt en opmerkelijk genoeg staat ook Feyenoorder Dirk Kuyt op die lijst.

Negredo, Jonathan Soriano en Sergio Garcia zijn andere namen die als aanvallende versterking voor Barcelona kunnen gelden. Volgens de krant is Barca op zoek naar een gearriveerde speler, die er direct staat en in de kleedkamer een toegevoegde waarde kan zijn. Het lijkt uiterst onlogisch dat Kuyt nog interesse heeft in een dergelijk avontuur, omdat hij deze zomer na een lang buitenlands avontuur in diverse landen is teruggekeerd bij Feyenoord.

De boulevardkrant maakt melding van het feit dat de kwaliteiten van de genoemde spelers buiten kijf staan en dat zij voor een relatief laag bedrag kunnen vertrekken. Later in het stuk staat dat een andere vereiste is dat de nieuwkomer zich snel thuisvoelt in Spanje. De naam van Kuyt ontbreekt daar plotseling. Op voorhand lijkt een deal al onlogisch, een bizar gerucht.