Andersen heeft mogelijk geen perspectief meer: Nemen zoals het komt

Andersen heeft mogelijk geen perspectief meer: "Nemen zoals het komt"

08-10-2015 09:12
20

Lucas Andersen speelt dit seizoen op huurbasis voor Willem ll. De Deen wordt door Ajax verhuurd, omdat hij niet op veel speelminuten hoefde te rekenen in Amsterdam. Het is uiterst onzeker of Andersen na zijn periode in Tilburg toekomstperspectief heeft bij Ajax.

"Het is moeilijk te zeggen. Op dit moment richt ik me alleen op Willem II. Ik heb aan mijn vertrouwen kunnen werken en veel wedstrijden gespeeld. Het voelt goed om een belangrijke speler te zijn. Ik denk dat ik dat bij Willem ll kan zijn. Ik moet het een beetje nemen zoals het komt. Het duurt nog lang tot volgende zomer, dus er kunnen veel dingen gebeuren", vertelt Andersen tegenover Tipsbladet. 

Andersen is zeer te spreken over de transfer naar Willem II en de manier waarop hij in Tilburg opgevangen is. "Het is een soepele overgang geweest. Ze hebben me welkom geheten en de fans zijn geweldig. Daarnaast waardeer ik de coach en zijn de faciliteiten van de club goed. Bovendien past de manier van spelen van Willem ll heel goed bij me. Al met al ben ik heel blij hier", sluit de Deen af.