'Derde Ajacied op Barcelona-lijst, ook Oranje-duo uit Premier League op radar'

'Derde Ajacied op Barcelona-lijst, ook Oranje-duo uit Premier League op radar'

08-10-2015 09:41
15

FC Barcelona houdt de ontwikkelingen van de grootste talenten op de Europese velden nauwlettend in de gaten. Een scoutingsopdracht leidde de Catalanen volgens The Daily Express niet alleen naar Anwar El Ghazi en Riechedly Bazoer, maar naar meerdere Oranje-internationals.

De boulevardkrant meldt namelijk dat Robert Fernandez, een van de belangrijkste scouts van Barca, de namen van Daley Blind en Memphis Depay ook noteerde. Diverse scouts van Barcelona hielden de ontwikkelingen van Arsenal-spelers Hector Bellerin, Aaron Ramsey en Gabriel Paulista in de gaten, maar stuitten bij hun opdracht op de Manchester United-pionnen Ander Herrera, Blind en Memphis.

Ook Liverpool-speler Philippe Coutinho staat hoog op de verlanglijst van de Spaanse grootmacht. Hij werd bekeken tijdens de Merseyside-derby tussen Everton en Liverpool. In dat duel vielen ook Romelu Lukaku, Ross Barkley en John Stones op. Al met al geraakt de lijst met interessante spelers voor Barcelona steeds voller. Want The Daily Express stelt dat ook Ajacied Jaïro Riedewald een van de namen is op de 32-koppige shortlist.