Chelsea ziet potentie in Jong Oranje-international: Dan dichtbij terugkeer

Chelsea ziet potentie in Jong Oranje-international: "Dan dichtbij terugkeer"

08-10-2015 13:29
2

Nathan Aké werd afgelopen zomer door Chelsea op huurbasis naar Watford FC gestuurd, maar kreeg tegelijkertijd een nieuw, vijfjarig contract in Londen. De verdediger van Jong Oranje ziet voor zichzelf ook nog wel een toekomst op Stamford Bridge. 

"De club zei bij mijn contractondertekening dat ik goed bezig was en dat ik de potentie heb om terug te komen bij Chelsea", zegt Aké, die de laatste wedstrijd een basisplaats kreeg bij Watford. "Als ik regelmatig aan spelen toekom in de Premier League, dan ben ik dichtbij een terugkeer bij Chelsea."

Aké is blij met het vertrouwen uit Londen."Vijf jaar is lang, ze geven je daar de tijd om volwassen te worden. Dat heb je ook wel nodig. Als je bij Chelsea wil spelen, moet je er helemaal klaar voor zijn. Ik denk dat ik dat volgend seizoen wel moet zijn", aldus Aké, die langzaam maar zeker meer aan spelen toekomt bij Watford. 

"Ik voelde aan die basisplaats wel dat ik een tijdje niet had gespeeld. Dat voel je in de benen. Het is lekker, zo'n jaar waarin je meer aan spelen gaat toekomen", besluit Aké tegen FOX Sports.