Nieuwe klucht dreigt in Den Haag: Ik wil die brief ook wel eens zien

Nieuwe klucht dreigt in Den Haag: "Ik wil die brief ook wel eens zien"

08-10-2015 14:59
4

Jan Willem Wigt noemt het 'onzin' dat de aanstelling van Martin Jol in de raad van commissarissen bij ADO Den Haag op dit moment tegen wordt gehouden. De directeur van de residentieclub verklaart dat in een interview met Omroep West. 

Jol werd door de leden van de HFC, de zogenaamde cultuurbewakers van ADO, onlangs naar voren geschoven vanwege zijn technische voetbalkennis. Hij moet op korte termijn plaats gaan nemen in de RvC van de club. Volgens recente geruchten zou er zelfs een brief naar de gemeente zijn gegaan waarin staat dat de oud-trainer van onder meer Ajax, Tottenham Hotspur en Hamburger SV eigenlijk niet geschikt is voor die rol. 

"Ik wil die brief ook wel eens zien", stelt Wigt. "Ik snap niet waar dat verhaal vandaan komt. Zoals ik eerder al zei, vind ik Martin Jol een aanwinst voor de RvC". Woensdag sprak Wigt reeds uit dat hij ook voor Dick Advocaat een rol ziet weggelegd in Den Haag. "Jol gaat dan in de rol van toezichthouder en Dick zou dan meer operationeel kunnen werken, als klankbord voor de technische staf. Het zou geweldig zijn als we beide heren bij de club kunnen betrekken", filosofeerde hij.