Groningen-captain trekt 'gekke' conclusie: We hebben elkaar laten vallen. Klaar

Groningen-captain trekt 'gekke' conclusie: "We hebben elkaar laten vallen. Klaar"

08-10-2015 15:27
4

FC Groningen heeft dan wel twee nederlagen op rij geleden in de Europa League, aanvoerder Michael de Leeuw is er stellig van overtuigd dat de Eredivisie-club nog altijd kans maakt op plaatsing voor de volgende ronde. 

Een week geleden ging Groningen met 1-0 ten onder tegen Sporting Braga. Twee weken eerder werd er in eigen huis met 3-0 verloren van Olympique Marseille. "De komende ontmoetingen met Slovan Liberec zullen beslissend zijn. We zijn zeker de underdog in deze poule, maar we zijn echt nog niet kansloos in Europa, hoor", stelt De Leeuw in gesprek met Voetbal International. 

Ook in de Eredivisie gaat het nog niet van een leien dakje. Zondag werd de ploeg van Erwin van de Looi met liefst 5-0 geklopt door Vitesse. "De uitslag van 5-0 is geflatteerd. Het klinkt gek, maar we hadden niet hoeven te verliezen", weet De Leeuw. "Wat er na de zestigste minuut gebeurde, na de 3-0, was gewoon slecht van ons. We hebben elkaar laten vallen. Klaar. Wellicht dat het duel met Braga meespeelde, maar dat zou niet moeten mogen."