Feyenoord raakt 'contractrebel' kwijt aan 'mooie competitie': Dat wil ik

Feyenoord raakt 'contractrebel' kwijt aan 'mooie competitie': "Dat wil ik"

08-10-2015 17:18
2

Tonny Vilhena sluit niet uit dat hij bezig is aan zijn laatste maanden in Rotterdam. Door een aflopend contract moet Feyenoord hem in de winter verkopen, wil de club nog wat verdienen.

Vilhena weigert te verlengen en dus zit een vertrek in de pijplijn. Wanneer dat gaat gebeuren is afwachten. "Ik moet wekelijks spelen, maar op dit moment is dat niet zo. Het is gewoon een kwestie van terugvechten, om weer op mijn oude niveau te komen", aldus de twintigjarige middenvelder tegen FOX Sports.

Vooralsnog is het relatief stil rond Vilhena, die in de zomer kon overstappen naar Sampdoria. Hij bleef echter in Nederland voor zijn zieke moeder. "Ik heb nog helemaal niks gehoord, ik focus me op Feyenoord", zegt hij. "We gaan het zien. Of ik open sta voor een buitenlands avontuur? Ja, zeker. Ik wil naar een mooie competitie, maakt niet uit welke. Een mooie club, een mooie competitie, ik wil spelen."

Vilhena werd woensdagavond verkozen tot nieuwe aanvoerder van Jong Oranje. Fred Grim, bondscoach van de grootste talenten van Nederlander, gaf hem de band doordat Karim Rekik is opgenomen in de selectie van het grote Oranje. "Daar ben ik trots op", reageert Vilhena.