Van Gaal trekt 'financieel aantrekkelijke' muur op rond Manchester United

Van Gaal trekt 'financieel aantrekkelijke' muur op rond Manchester United

08-10-2015 20:33
9

Louis van Gaal neemt geen halve maatregelen om uit het zicht van de buitenwereld te blijven. Carrington, het trainingscomplex van Manchester United, wordt verrijkt met hekwerk.

De hekken moeten ervoor zorgen de hoofdmacht zonder prikkels van buitenaf én pottenkijkers kan trainen, melden verschillende Engelse media donderdagavond. Van Gaal is zéér huiverig voor 'spionnen' die proberen meer te weten te komen over zijn tactische experimenten.

Manchester United is van plan mee te werken aan de uitdrukkelijke wens van de Nederlandse manager, ook omdat het financieel aantrekkelijk is. De hekken worden bedekt met groene doeken en daarop kan reclame worden gedrukt. Veel bedrijven zouden belangstelling hebben voor een plek op die doeken.

Het is niet de eerste keer dat de Engelse media op verbaasde toon melding maken van de wensen van Van Gaal. De technische staf kamde in september de eetzaal van het spelershotel volledig uit, omdat Van Gaal dacht dat er afluisterapparatuur was bevestigd onder de tafels.