Dubbel feest voor PSV'er: Vanaf dag één heb ik hier naar uitgekeken

Dubbel feest voor PSV'er: "Vanaf dag één heb ik hier naar uitgekeken"

08-10-2015 21:52
5

Florian Jozefzoon heeft een uitstekende dag voor de rug. In de oefenwedstrijd tegen Lokeren (1-1) maakte de PSV-aanvaller zijn rentree en als klap op de vuurpijl werd zijn contract verlengd.

"Vanaf dag één heb ik hier naar uitgekeken", zegt Jozefzoon, die sinds januari aan de kant stond met een slepende knieblessure, tegen PSV TV. "Dat het nu gebeurt is heerlijk. Ik ben er heel blij mee om weer een wedstrijd te spelen. Het gevoel, de spanning. Ook al is het maar een oefenwedstrijd. Het is lekker om weer vrij te kunnen voetballen.

Wedden

Meer odds

"Ik heb geen last en geen pijn meer en durfde mijn acties te maken", vervolgt de 24-jarige aanvaller, die een helft mocht meedoen. "Voor mijn gevoel was het te kort, maar het was een goede eerste stap. Ik ben ongeschonden uit de wedstrijd gekomen dat is ook belangrijk. Nu door naar de volgende stap."

Jozefzoon is bovendien blij met het vertrouwen van PSV, dat zijn verbintenis verlengde tot de zomer van 2017. "Dat is goed voor mij. Ook dat ik een extra jaar heb om terug te komen van mijn blessure. Er spreekt vertrouwen uit. Mijn eerste focus is nu om zo goed en snel mogelijk terug te komen. Dit contract is een stimulans."