'Sierpaard' van Eredivisie-revelatie: 'Was om 06.00 uur thuis, deed het licht uit'

'Sierpaard' van Eredivisie-revelatie: 'Was om 06.00 uur thuis, deed het licht uit'

10-10-2015 09:30
1

Iliass Bel Hassani blonk afgelopen wedstrijd namens het verrassende Heracles Almelo uit tegen sc Heerenveen. De balvirtuoos liet mooie dingen zien, scoorde en strooide met fraaie passes. Hij werd beloond met de Gouden Veter van Voetbal Inside en deed een leuke onthulling in een interview.

"Nee, nee, ik ben niet vroeg naar bed gegaan na die wedstrijd. Om eerlijk te zijn, ik ben wel even naar huis geweest, zijn we met allemaal vrienden naar Rotterdam gegaan. Ik denk dat ik rond 06.00 uur thuis was, ofzo. Ik heb het licht uitgedaan, ja", glimlachte Bel Hassani in gesprek met Voetbal Inside.

Wat is er in de voorbije maanden veranderd bij Bel Hassani? Wat heeft hij anders gedaan? "Het enige dat ik heb gedaan: goede gesprekken gevoerd met mijn zaakwaarnemer en vrienden. Ik heb wel veel kritiek gehad en kreeg te horen wat beter moest. Dat heb ik veranderd."

Bel Hassani legt het vervolgens zelf uit. "Ik was meer een sierpaard, maakte acties om de acties. Zodat ik na de wedstrijd mooie complimenten kreeg. Ik heb die knop moeten omdraaien, het gaat daar niet om. Het is nu prachtig dat ik beloond wordt voor mijn goede spel. Ik geloofde er niet in, maar het is toch uitgekomen."