Ajax-selectie niet te spreken over veld in Arena: Dit gebeurt me te vaak

Ajax-selectie niet te spreken over veld in Arena: "Dit gebeurt me te vaak"

22-11-2015 07:08
5

Jasper Cillessen, doelman van Ajax, beleefde een rustige zaterdagavond. Op eigen veld waren de Amsterdammers met 5-1 te sterk voor SC Cambuur. Helemaal tevreden was Cillessen niet.

"We hebben de tweede helft echt niet goed gespeeld, al heb ik helemaal niks te doen gehad", zegt de goalie tegen Amsterdam FM. "We begonnen wel goed en wilden hun direct vastzetten. Dat doen we eigenlijk altijd en overal. We kwamen op 1-0 voorsprong, maar kregen te snel de gelijkmaker tegen. Dat mag niet. Toen we de 3-1 en 4-1 maakten was de wedstrijd gespeeld", aldus de goalie, die ook nog geholpen werd door de lat.

Het veld van de Arena is zo nu en dan het onderwerp van gesprek binnen de Ajax-selectie. Zaterdag waren er enkele glijpartijen. "Het gebeurt mij te vaak. Ik heb daar mijn mening over, want ben zelf nooit uitgegleden. Je weet dat dit een lastig veld is. Daar hebben we het ook vaak genoeg over. Maar je bent er zelf bij, je moet gewoon goed schoeisel hebben en jezelf zo goed mogelijk voorbereiden", zegt Cillessen.