Cillessen beticht Ajax-tegenstander van competitievervalsing: Dat vind ik

Cillessen beticht Ajax-tegenstander van competitievervalsing: "Dat vind ik"

22-11-2015 14:33
20

Ajax moet alles op alles zetten om Europese overwintering af te dwingen. In de poule van de Amsterdammers is Molde FK al verrassend geplaatst, tot ergernis van Jasper Cillessen.

Volgens de doelman van Ajax genieten de Noren een groot voordeel. "Zij spelen thuis op kunstgras. Ik vind dat competitievervalsing", laat Cillessen weten aan het ANP. Cillessen zou het doodzonde vinden als Ajax na de winterstop alleen nog in de Eredivisie actief is. Eerder schakelde Feyenoord de ploeg van Frank de Boer al uit in de beker.

Wedden

Meer odds

Ajax moet donderdag tegen Celtic de Europese kansen levend houden. De Amsterdammers staan derde in de poule met drie punten uit vier duels. Nummer twee Fenerbahçe heeft vijf punten en moet de resterende twee wedstrijden dus punten morsen.

Cillessen liet zich eerder dit weekend overigens ook al uit over de mat waarop gespeeld wordt, maar legde de verantwoordelijkheid bij zijn ploeggenoten. In de Arena is het de laatste weken glibberen en glijden. "Je weet dat dit een lastig veld is. Daar hebben we het ook vaak genoeg over. Maar je bent er zelf bij, je moet gewoon goed schoeisel hebben en jezelf zo goed mogelijk voorbereiden."