'Internazionale informeert bij Lerby naar vraagprijs van Ajax-uitblinker'

'Internazionale informeert bij Lerby naar vraagprijs van Ajax-uitblinker'

24-11-2015 09:37
27

Internazionale aast op Davy Klaassen. De koploper van de Serie A zou afgelopen week bij Soren Lerby, de zaakwaarnemer van de Ajax-aanvoerder, geïnformeerd hebben naar de vraagprijs van de middenvelder. 

La Gazzetta dello Sport pakt dinsdag uit met dat nieuws. Piero Ausilio, technisch directeur van Inter, zat eigenlijk met Lerby om de tafel om te praten over een mogelijke transfer van Dries Mertens, een andere cliënt van de Deen. De Belgische aanvaller lijkt echter een voorkeur te hebben voor contractverlenging bij zijn huidige werkgever SSC Napoli. 

Ausilio schakelde daarop snel door en wilde van de zaakwaarnemer graag weten hoe de zaken ervoor staan met Klaassen (22). De Oranje-international staat na dertien duels in de Eredivisie al op zes goals en vier assists en is daarom opgevallen in Milaan. Hoewel Lerby volgens La Gazzetta een vraagprijs voor de rechtspoot heeft genoemd, lijkt een transfer naar de Serie A op korte termijn onwaarschijnlijk. Klaassen verlengde onlangs zijn contract tot 2019 en gaf in het verleden bovendien al eens aan dat hij geen groot fan is van de Italiaanse competitie.