Hilarische comeback Wenger: Je merkt het wel als je een keer met mij uitgaat

Hilarische comeback Wenger: "Je merkt het wel als je een keer met mij uitgaat"

25-11-2015 13:38

Arsenal boekte dinsdagavond een 3-0 zege op Dinamo Zagreb. Door die overwinning in de Champions League blijft de formatie van Arsène Wenger nog uitzicht houden op het bereiken van de volgende ronde in het Europese toernooi. Probleem voor de Franse manager: de ziekenboeg van Arsenal zit overvol. 

Na afloop van de wedstrijd in het Emirates Stadium werd Wenger gevraagd waarom het eigenlijk zo is dat de oefenmeester tijdens de winterse transferwindow zelden tot nooit een (grote) aankoop doet. Journalisten insinueerden dat Wenger er simpelweg niet van houdt om zijn portemonnee te trekken. Le Professeur reageerde met een grote grijns op die opmerking. "Als ik jullie een keer een avondje mee uit neem, dan zul je zien dat ik heus wel graag geld uitgeef"

"Jullie, de media, hebben mij die reputatie gegeven, maar vraag het maar een keer aan mijn vrienden! Zo denken zij er helemaal niet over", vervolgde Wenger, die naar verluidt ruim twaalf miljoen euro per jaar verdien.

Arsenal kampt momenteel met een heuse blessurecrisis. Onder meer Jack Wilshere, Danny Welbeck, Francis Coquelin, Theo Walcott en Alex Oxlade-Chamberlain zijn momenteel niet inzetbaar.