United zakt door het ijs op Old Trafford: Dit is geen mooi resultaat natuurlijk

United zakt door het ijs op Old Trafford: "Dit is geen mooi resultaat natuurlijk"

25-11-2015 23:37
1

Manchester United had al geplaatst kunnen zijn voor de knock-outfase van de Champions League. Zover is het echter nog niet voor de Britten, want woensdagavond kwam United tegen PSV niet verder dan 0-0. Daley Blind baalde achteraf als een stekker. 

"Het was een lastige wedstrijd voor ons. We hebben redelijk goede kansen gekregen, konden van daaruit voetballen. Dan laten we het liggen in de tweede helft", aldus de Oranje-international voor de camera van SBS6. "Toen hebben we niet meer gevoetbald, in tegenstelling tot PSV. Zij speelden goed georganiseerd voetbal en lieten het aankomen op duelkracht. We kregen nog wat kansjes, maar dit is geen mooi resultaat natuurlijk."

PSV was niet tevreden met het punt op Old Trafford, zo liet onder meer Luuk de Jong weten. "Dat trekken we ons aan. Zij kregen wat kansen, als ze die beter uitspelen werden het grotere kansen", aldus Blind. "Ze probeerden het vaak via een afstandsschot, maar op die manier is het lastig scoren bij ons. Zelf kregen we wat kansen in de eerste helft, die benutten we niet. Al met al zijn wij niet ontevreden. We moeten het maar tegen VfL Wolfsburg afmaken. We weten wat we willen om ons naar de zege te brengen."