PSV'er speelt zich in de kijker bij Blind: Al met al ben ik zeker tevreden

PSV'er speelt zich in de kijker bij Blind: "Al met al ben ik zeker tevreden"

25-11-2015 23:46
4

PSV maakte woensdagavond indruk op Old Trafford. De regerend landskampioen van Nederland pakte een punt tegen Manchester United (0-0) en had wellicht zelfs meer verdiend. Davy Pröpper behoorde tot de uitblinkers aan de zijde van de gasten. 

Als PSV over twee weken thuis wint van CSKA, plaatst het zich voor de volgende ronde van het miljoenenbal. Een schitterend vooruitzicht, weet ook de middenvelder. "Winnen van CSKA Moskou en door naar de volgende ronde, waarom niet? Thuis hebben we een goede reeks staan", vertelde Pröpper voor de camera van Ziggo Sport. 

Wedden

Meer odds

"Als we nog iets geduldiger zijn in de eindfase, is er misschien wel meer te halen. Dat is zonde. Al hebben zij ook goede kansen gehad', blikt de middenvelder terug op het duel. 'En de ambiance was inderdaad prachtig", vervolgde hij. 

Bondscoach Danny Blind behoorde tot de toeschouwers op Old Trafford. Ook hij zag Pröpper dus uitblinken. "Dat is mooi. In de eerste helft speelde ik zeker lekker, na rust ging ik mee in het wat slordige spel in de eindfase. Maar al met al ben ik zeker tevreden."